“Nak sofa baru, kena bagi baby baru dulu lah” Kata Aeril Zafrel kepada Wawa Zainal

0
11427

Antara pasangan selebriti yang dikenali sebagai pasangan suami isteri yang romantik dan sweet ialah pasangan pelakon Aeril Zafrel dan Wawa Zainal.

Di laman media sosial, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sering mendapat perhatian ramai kerana kemesraan dan kebahagaian rumahtangga mereka.

Selain foto dan video yang dimuatnaik, caption juga memainkan peranan dan caption Aeril Zafrel di satu foto telah berjaya mencuit hati para netizen terutama followernya.

Kisah nya apabila Aeril Zafrel telah memuat naik sekeping foto beserta caption mengusik isterinya itu apabila Wawa Zainal dikatakan manja semacam untuk meminta set sofa yang baru.

Ini tulis Aeril Zafrel:

“Macam ni lah perempuan kalau mintak sofa baru. Nak sofa baru, kena bagi baby baru dulu la…,” tulis Aeril secara bergurau.

Foto tersebut menunjukkan Wawa Zainal dilihat sedang lentok manja di bahu Aeril Zafrel.

Rata-rata netizen telah memberikan komen yang pelbagai menerusi gambar tersebut.

Ini antara komen netizen:

seriizliana: “The best partner…all then time.sweet2. omgg”

iamkillejen: “Suka sgt tgk pasangan suami isteri ni”

pinkraf: “sweeet teruk niii”

shae_slovski: “Win caption HAHAHAHAH”

azringusniah: “Comment Aeril tak pernah mngecewakan”

safarinaachmad: “So nice and so sweet”

Alahai, ada sahaja perangai manja yang dilakukan pasangan ini,kan?

Semoga Aeril Zafrel dapat penuhi permintaan isteri itu. Mesti sayang isteri kan.

Foto : Instagram Aeril Zafrel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here