Ramai terkejut, Fathia Latiff muatnaik foto baru tak bertudung di Instagram

0
4792

Ini satu berita tentang pelakon Fathia Latiff. Pelakon yang terkenal menerusi drama Ariana Rose ini memang selalu terjebak dengan beberapa kontroversi.

Kini, pelakon ini selalu dikaitkan dengan pemakaiannya terutama ada gambar tak bertudung menjadi viral tak lama dulu ketika Fathia Latiff sedang menyaksikan satu persembahan band.

Menerusi satu update terkini di laman Ig miliknya (@fatiyalatiff), pelakon ini memuatnaik satu foto tak berhijab dan free hair.

Gambar ini terus mencetuskan tanda tanya dari para peminatnya tentang kenapa Fathia Latiff muatnaik gambar tak bertudung.

Diruangan komen banyak andaian yang dibuat, antaranya ialah poin seperti ini:
– Ada yang mengatakan adakah akaun IG kena hack
– Ada yang kata Fathia perlukan pertolongan
– Ada yang tanya dah buka tudung ke?

Ini antara komen dari netizen:

rodjihan81:
She needs help

nanariz75:
I got a feeling acc dia kena hack.

cinta_emily:
I minat sgt kat u tapi kenapa u jadi mcmni

syra_syli:
R u okay girl?

shrfhmrdhiah_:
Sudah sudahlah. Quit yourself from being in a social medias. Sekejap you okay, then lepas tu you jadi macam ni pulak. Buat orang marah je. Apa yang you dapat? Kepuasan? Take a distance from instagram and start to life your life well without it. May peace be with you.

fantasticfarah:
Fatiya pulak bukak tudung ke? Allahu…nape la makin ramai artis yg dah bertudung kemudian ditanggalkan semula tudungnya?

husnarazman:
Something not right.. previous post last in feb..then suddenly this…there is 2 probability 1st her acc got hacked 2nd, she must be going tru something..as the time passed by may Allah healed all of our broken pieces

xfaysxrxnax:
Ini pic lama laaaa

ell4s:
What are you doing hackers????

nasha_linda:
wat happen

amiraevans95:
Jap. Npe dgn gmbr ni ya ? Apa yg salah

aanxlar:
Kena hack ni . Sebab tadi post dia semua lain .

nurul_wawa90:
@ceq.sitiiiii yup. Sbb tadi gmbar gmbar ngan tun kan. Smua hilang Maybe kena hack ni

taoru_ozu:
Yg menghukum tu jgn lupa ye Allah Maha Mengetahui apa yg ko ucapkan dgn kata2 menghina. Allah ada. Sebagai seorang muslim, doakan yg terbaik utk saudara muslim yg lain. Mungkin dia tak sihat. Bukan mencaci dan hina dia.

Kita tunggu penjelasan dari tuan punya badan, dari Fathia Latiff nanti.

Sumber: Ig Fatiya Latiff

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here